TCR DENMARK 2024
Touringcar Academy
HyundAI I30N TCR

2024: Jagten på titlen

Et brag af en debutsæson i 2023 kan kun toppes med jagten på TCR Denmark-mesterskabet. Jeg er klar til at gå all in for at kæmpe med om sejrene og mesterskabet!

2023: Succes-debut i TCR

Der gik ikke lang tid fra debut til de første topplaceringer kom. På Ring Djursland vandt jeg to heat inklusive finaleheatet. Det blev til flere podieplaceringer i løbet af sæsonen, hvor jeg kæmpede med om U25-mesterskabet helt til det sidste.

2022: DS3 Cup & Super GT 2L

I samarbejde med Insight Racing og Touringcar Academy begyndte min rejse mod TCR og touringcars.

Sæsonen var præget af mange tekniske udfordringer i DS3 Cup, men da først bilen fungerede, blev der givet gas – i finaleløbet fik jeg min første sejr!

Sideløbende fik jeg et par løb i Super GT 2L for Momentum Racing.

2021: Danish Endurance Championship

Min debut i racerbil foregik med STEP Motorsport i en Ginetta G40 GT5 som jeg delte med Mads Riis. Bilen var en underdog i forhold til meget hurtigere biler, men alligevel formåede vi at blande os i den pæne ende af vores klasse og hentede to podieplaceringer i løbet af året.

2020: DD2 i Europa

Min debut i gearkart.
EM Winter Cup Spanien: P3
Euro Cup Genk: P3
Topplaceringer i flere løb igennem sæsonen.

2019: Europæisk karting

Jeg deltog i Rotax Max Challenge Deutschland og EM i Juniorklassen.

Jeg vandt første afdeling af det tyske mesterskab og tog en del podieplaceringer i løbet af sæsonen.

2018: Rotax Junior - Årets Rookie

En andenplads i Nordisk Mesterskab og Årets Rookie blev en rimelig høst og noget godt at bygge videre på.

2017: Første år i DM